BBQ: 3 juni

Op zaterdag 3 juni is het eindelijk weer zover: de school-BBQ staat op de kalender!

 

Naar goede gewoonte worden de schoolpoorten van de kleuterschool en de gebouwen van het 1ste en 2de vanaf 16u30 opengezet voor een gezellig samenzijn rond de twee speelplaatsen. Hoofdpunt van de dag is uiteraard de BBQ tussen 17 en 21u met een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten met groentebuffet, aparte kindermenu’s en koffie- en dessertbuffet.

 

Daarnaast wordt er ook heel wat fijn amusement voorzien voor de kinderen: springkasteel voor de kleuters, schmink & glittertattoos, spelletjes in de klassen, fuif voor de lagere school (1-2-3 lj feesten tussen 17-19u/ 4-5-6 tussen 19 en 21u), een filmklas en een fantastische goochelshow! Voor de mama’s en papa’s is er een loungebar met D-J voorzien om het na de BBQ nog gezellig te maken. En uiteraard worden er ook nog heel wat lekkere extra’s voorzien zoals een ijsjeskraam, snoepjes en chips.  

 

We hopen op een massale deelname om er met alle ouders, leerlingen, juffen, directie en familieleden/ vrienden een heel fijn samenzijn van te maken en om weer wat extra centjes in de kas te brengen voor de renovatie van de speelplaats op de Max Temmermanlaan waar heel wat extra’s (beplanting, aankleding…) door het steuncomité gefinancierd dienen te worden.

 

Om je in te schrijven werken we ook nu weer met de inmiddels vertrouwde Crowdselling website: https://crowdselling.eu/sjheide.

Ga naar de link en bestel op naam van jullie kind jullie menu’s, kies jullie voorkeurmoment om te eten (om de bakplanning in goede banen te leiden) en koop alvast eerste drankkaarten en betaal elektronisch. Bij aankomst op de BBQ krijg je bij vermelding van jullie naam alle bonnen/ drankkaarten en kan de avond vlot van start gaan. Uiteraard zal er ter plaatse nog een kassa (met payconiq!) zijn om de hele avond nog drankkaarten bij te kopen.

 

Prijslijsten van de drank/ snoep ter info:

-        2 euro – water, frisdrank, pils, koffie/thee

-        3 euro – glas wijn wit/rood

-        4 euro -  glas cava

-        Fles water – 7 euro

-        Fles wijn – 15 euro

-        Fles cava – 20 euro

-        Dessert – 2 euro

-        IJsje (per bol) – 2 euro

-        Chips – 2 euro

-        Snoep – 2 euro

 

Wij hopen op veel inschrijvingen en een onvergetelijke dag samen! Vergeet niet om snel in te schrijven want op 25 mei sluiten we af.

 

De directie, de leerkrachten en het steuncomité


«