Archief 

Een nieuwe website wil ook zeggen dat we afscheid moeten nemen van de oude website. We kunnen het nog niet helemaal loslaten en daarom ... 

... zetten we alvast enkele mooie herinneringen op een rijtje. 

Je kan ook een heleboel oude foto's terugvinden op deze webpagina: https://www.flickr.com/photos/144274360@N07/albums 

 


Lezen is een feest

Het project van 'Iedereen leest' loopt op z'n einde. Enkele goede praktijkvoorbeelden wilde de organisatie meenemen naar de slotdag. Zo kwamen ze bij ons op school aan.

Lees meer »

Afscheidsfeest

Elk jaar moeten we "afscheid" nemen van onze derdejaars kleuters en onze zesdeklassers. Dit zijn de fotootjes van de afgelopen jaren: 

Lees meer »

The Masked Teacher

Onze leerkrachten deden een heuse wedstrijd: the masker teacher. De kinderen, ouder en collega's konden raden wie er onder de maskers zat... 

Lees meer »

Nieuw speeltuig op MTL

Vandaag was het een grote dag! Het derde leerjaar (maar ook de andere leerjaren) gingen samen het speeltuig ontdekken. Er is een klimmuur, een schuifaf en zelfs een apenbrug. Samen hebben wij hier fijn op kunnen spelen. Laat de leuke speeltijden al maar komen.

Lees meer »

Nieuw logo

Een nieuwe schoolvisie, een nieuw logo! Je kan een voorstelling van ons logo vinden in onderstaande video. Veel kijkplezier!

Lees meer »

Nieuw speeltuig op HSP

Op het kinderparlement vroegen de kinderen al enkele jaren naar een nieuw speeltuig met een glijbaan. Vorig jaar zorgde het schoolcomité voor de vernieuwing van de speelplaats en afgelopen grote vakantie werd ook het speeltuig vernieuwd. Een volledig nieuw, uitdagend speeltuig siert nu de speelplaats. Dank je wel ouders voor jullie financiële steun tijdens de afgelopen jaren, dank je wel schoolcomité voor dit fijne initiatief waar heel veel kinderen gelukkig mee zijn.

Lees meer »