juni - BBQ: 1 juni

Binnenkort is het weer zover, onze heerlijke schoolbarbecue. Een gezellig evenement op school waar je tijd kan nemen om bij te praten met andere ouders, vrienden en leerkrachten. Een moment waarop kinderen zich kunnen uitleven met vriendjes en vriendinnetjes op het springkasteel, op de speelplaats, in de activiteitenklassen. Ook de kindergrime is weer van de
partij! Lekkere maaltijden en drankjes, gezellige setting en de school steunen voor extra projecten. Het inschrijvingsformulier volgt snel per mail, maar zet zaterdag 1 juni alvast op de kalender. Graag tot dan!

 

Vanaf 16u30 kan u via de poort van het gebouw van het 1ste en 2de leerjaar binnen. U kan genieten van de BBQ tussen 17u en 21u.

Daarnaast wordt er ook heel wat fijn amusement voorzien voor de kinderen: springkasteel voor de kleuters, schmink & glittertattoos, spelletjes in de klassen, fuif voor de lagere school (1-2-3 lj feesten tussen 17-19u/ 4-5-6 tussen 19 en 21u), een filmklas! Voor wie durft zal er ook een Rodeostier staan! Voor de mama’s en papa’s is er een loungebar met D-J voorzien om het na de BBQ nog gezellig te maken. En uiteraard worden er ook nog heel wat lekkere extra’s voorzien zoals een ijsjeskraam, snoepjes en chips.  

 

We hopen op een massale deelname om er met alle ouders, leerlingen, juffen, directie en familieleden/ vrienden een heel fijn samenzijn van te maken en om weer wat extra centjes in de kas te brengen voor de renovatie van de speelplaats op de Max Temmermanlaan waar heel wat extra’s (beplanting, aankleding…) door het steuncomité gefinancierd dienen te worden.

 

Inschrijven kan via deze link : https://forms.gle/UWJ3ymY6JTGoVLW68

Ga naar de link en bestel op naam van jullie kind jullie menu’s, kies jullie voorkeurmoment om te eten (om de bakplanning in goede banen te leiden) en koop alvast eerste drankkaarten en betaal elektronisch. Bij aankomst op de BBQ krijg je bij vermelding van jullie naam alle bonnen/ drankkaarten en kan de avond vlot van start gaan. Uiteraard zal er ter plaatse nog een kassa (met payconiq!) zijn om de hele avond nog drankkaarten bij te kopen.

 

Wij hopen op veel inschrijvingen en een onvergetelijke dag samen! Vergeet niet om snel in te schrijven want op  19 mei sluiten we af.

 

De directie, de leerkrachten en het steuncomité