Schoolfeest: RADIO BOOMBASTISCH 22-23 maart

HET WAS EEN GEWELDIG SCHOOLFEEST !! 

Jullie zorgden er mede voor dat het een prachtig feest werd.
Dankjewel voor jullie aanwezigheid!
Voor wie wil, de voorstelling werd opgenomen.
Na de paasvakantie volgt hierover meer info.

Concert Radio Oorwoud voor 2de lj. 

Al heel het schooljaar werken we rond het jaarthema natuurlijk groeien en bloeien wij hier.

Elke maand staat in thema van een andere boom. Het tweede leerjaar liet zich dan ook graag inspireren door bomen en de kinderen maakten prachtige tekeningen over het Bozebomenbos.

Dankzij het tekentalent van de kinderen wonnen ze daardoor een geweldige prijs. Ze wonnen hiermee namelijk een optreden van RADIO OORWOUD voor het tweede, derde en vierde leerjaar.

Radio Oorwoud is een project van WWF België en bestaat uit theatervoorstellingen, shows, cd's en een app. Ze omschrijven zichzelf als het wildste braakbalorkest van de wereld voor wie van de natuur en een beestig tijgerstreepje muziek houdt! Soms een beetje stout, maar wel op kindermaat … dansbaar en vol humor. Dat ons boombastisch schoolfeest op dit concept is gebaseerd kan toch alleen maar een groot toeval zijn... 

Het gratis concert van Radio Oorwoud voor het tweede, derde en vierde leerjaar staat gepland op donderdag 14 maart. Het concert van Radio Boombastisch voor de ouders (en grootouders) staat natuurlijk al in ieders agenda op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart geschreven.

Schoolfeest: radio boombastisch

Radio Boombastisch zal doorgaan in het parochiecentrum op de volgende dagen: vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. We hebben omwille van organisatorische redenen de kinderen in twee groepen verdeeld. We hebben een A-groep en een B-groep. We hebben hiervoor rekening gehouden met kinderen in hetzelfde gezin.

Er zijn vier voorstellingen voorzien,  2 voorstellingen per groep.  De inkom per kaart bedraagt €6. Er kunnen per gezin maximum vier kaarten worden aangekocht. Na elke voorstelling kan er een hapje en een drankje worden genuttigd op de speelplaats van de kleuterschool.

Kaartenverkoop

Kaarten voor de verschillende voorstellingen kunnen (cash of via payconiq) worden aangekocht  op onderstaande momenten:

Roze zorgklas kleuterschool:

  • Maandag 4/3 tussen 8u00-9u00 en tussen 15u00-16u00 
  • Maandag 11/3 tussen 8u00-9u00 en tussen 15u00-16u00 

Zorgklas MTL 

  • Dinsdag 5/3 tussen 8u00-9u00 
  • Woensdag 13/3 tussen 8u00-9u00 en 11u30 – 12u15 

 

Op die momenten kunnen er ook consumptiekaarten worden aangeschaft om wachtrijen op het schoolfeest te voorkomen. Er zijn consumptiekaarten van €10 of €20 te verkrijgen. Vanaf donderdag 14/3 kan u, als er nog kaarten over zijn, kaarten kopen tijdens de schooluren op het secretariaat. 

Specifiekere info volgt later.

 

 

Boombastische groeten!

Schoolteam Sint-Jozef